Voorgerecht of "to share"
Handgepelde garnalen
gepocheerd hoeve-ei/hazelnootboter
---
Sint-Jacobsnoten uit Dieppe
aardpeer/amandel
---
Gerookte paling
Charlotte/Comté
---
Kabeljauwreepjes
verse tartaarsaus
---
Terrine van eendenlever
vijgenkonfijt/brioche
---
Carpaccio Chianina
truffelmayonaise/rucola
---
Gerookte eendeborst
mango/curry/chocolade
---
Steamed buns
spicy chicken en chorizo/kwarteleitje
---
Kalfszwezerik kroketjes
dragonmayonaise/kruidensla
---
Pata Negra Bellota
Juan Domecq 36 maanden gedroogd/crystal bread
---
Gebakken eendelever
Jonagold/sinaas/brioche
---
Pluma Iberico
gegrild op green egg
---
Witte pens by Dierendonck
mosterdsaus
Hoofdgerecht
Vis volgens markt-aanbod
creatie van de chef
---
Noordzeetong "Meunière"
slaatje/handgesneden frietjes
---
Rundstartaar
gepekelde groenten/handgesneden frietjes
---
Hertenfilet
seizoens garnituren/Grand Veneursaus
---
Fazant
seizoens garnituren/Manzanilla Sherry
Big Green Egg
Pluma Iberico
---
Côte à l'os "Limousin"
2 personen
---
Filet Pur "Simmenthaler"
---
Rib eye "Holsteiner"
alles geserveerd met handgesneden frietjes & fris slaatje
Dessert
Huisbereid Vanille ijs
warme chocoladesaus / slagroom
---
Moelleux au chocolat
vanille ijs
---
Kolonel "Saporo"
Citroensorbet/Limoncello
---
Café Glacé
---
Pistache ijs
hazelnoten "Piemonte" / chocolade / lychée