×

Beste klanten,

Tijdens de feestdagen zijn wij zaterdag 25/12 enkel over de middag open
Wij gaan in verlof van 25/12 18u tot 5/1.

Terug open vanaf 6/1

TAPA'S OF VOORGERECHT

3/6/9 Oesters "Fine Déclaire"
gekoeld op ijs

---

Gamba's 3 stuks
Limoenboter

---

Gerookte eendenborst
Mango/Curry/Mosterdkruid

---

Pata Negra
Juan Domecq 36 mnd/100%Iberic

---

Burrata (warm)
Aubergine/Tomaat/Basilicum ( VEGGIE)

---

Brasvar buikspek
Oosters gelakt/Pickels/Mosterdzaad

---

Kabeljauwreepjes
Verse tartaarsaus

---

Tonijn Tataki
Avocado/Dashi/Daikon

---

Burrata
Biotomaat/Basilicum/Oude balsamico (VEGGIE)

---

Spaanse tapa kroketjes
Iberico/Jalapeno/Chorizo

---

Rundscarpaccio Chianina
Truffelmayonaise/Parmesan

---

Witte pens
by Dierendonck

---

Pluma Iberico
Gegrild op green egg

---

Vitello Tonato
Kalfstartaar/Tonijnsaus


THE "GREEN EGG"

Côte à l'os "Limousin"
2 personen

---

Rib eye "Black Angus"

---

Filet Pur "Simmenthaler"

---

Pluma Iberico Pata Negra
Patatas Bravas/Ratatouille


HOOFDGERECHTEN

Noordzeetong "Meunière"
slaatje/handgesneden frietjes

---

Vis volgens markt-aanbod
creatie van de chef

---

Rundstartaar
Gepekelde groentjes/handgesneden frietjes

Hoofdgerechten worden geserveerd met slaatje/handgesneden frietjes/pepersaus of béarnaise

SUGGESTIES van de dag vermeld op krijtbord
Chef's Choice 4 gerechten-menu : 62 euro


DESSERT

Huisbereid Vanille ijs
warme chocoladesaus / slagroom

---

Pana Cotta
Passievrucht/Framboos/Citroentijm/Yuzu

---

Kolonel "Saporo"
Citroensorbet/Limoncello

---

Moelleux au chocolat
Vanille ijs

---

Café Glacé