Voorgerecht of "to share"

Handgepelde garnalen
gepocheerd hoeve-ei/hazelnootboter

---

Sint-Jacobsnoten uit Dieppe
aardpeer/amandel

---

Gerookte paling
Charlotte/Comté

---

Kabeljauwreepjes
verse tartaarsaus

---

Terrine van eendenlever
vijgenkonfijt/brioche

---

Carpaccio Chianina
truffelmayonaise/rucola

---

Gerookte eendeborst
mango/curry/chocolade

---

Steamed buns
spicy chicken en chorizo/kwarteleitje

---

Kalfszwezerik kroketjes
dragonmayonaise/kruidensla

---

Pata Negra Bellota
Juan Domecq 36 maanden gedroogd/crystal bread

---

Gebakken eendelever
Jonagold/sinaas/brioche

---

Pluma Iberico
gegrild op green egg

---

Witte pens by Dierendonck
mosterdsaus


Hoofdgerecht

Vis volgens markt-aanbod
creatie van de chef

---

Noordzeetong "Meunière"
slaatje/handgesneden frietjes

---

Rundstartaar
gepekelde groenten/handgesneden frietjes

---

Hertenfilet
seizoens garnituren/Grand Veneursaus

---

Fazant
seizoens garnituren/Manzanilla Sherry


Big Green Egg

Pluma Iberico

---

Côte à l'os "Limousin"
2 personen

---

Filet Pur "Simmenthaler"

---

Rib eye "Holsteiner"


alles geserveerd met handgesneden frietjes & fris slaatje


Dessert

Huisbereid Vanille ijs
warme chocoladesaus / slagroom

---

Moelleux au chocolat
vanille ijs

---

Kolonel "Saporo"
Citroensorbet/Limoncello

---

Café Glacé

---

Pistache ijs
hazelnoten "Piemonte" / chocolade / lychée




p1
p2
p3